Set standard mecanism de ridicare pe arcuri, Mecanism de ridicare a saltelei | Vellea Home
Mecanism de ridicare a saltelei

Set standard mecanism de ridicare pe arcuri

Set standard mecanism de ridicare pe arcuri 1
Set standard mecanism de ridicare pe arcuri 1_thumb
154 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Mecanismul este potrivit pentru ridicarea saltelei cu o singura fata,  cu dimensiunea 90/200 cm.
Cu ajutorul lui puteti foarte usor si confortabil sa folositi spatiul de sub pat pentru depozitarea lenjeriei de pat sau a altor articole de uz casnic. Cu ajutorul acestui mecanism, salteaua de pe pat se ridica si ramane in pozitie verticala fara a fi nevoie sa fie sustinuta. 
Impreuna cu setul de ridicare este inclusa si baza din MDF, 2.5 mm, care va aduce o stabilitate suplimentara constructiei patului. Elementele de legatura necesare montajului sunt incluse in trusa de completare a produsului.
Atentie!
Tabelul atasat pentru alegerea unui mecanism de ridicare potrivit, se aplica doar pentru mecanisme cu amortizoare pe gaz. 

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Tabel pentru alegerea unui mecanism potrivit cu amortizor

Este necesar sa verificati greutatea saltelei dvs. pentru a alege mecanismul de ridicare adecvat.Greutatea fiecarei saltele este indicata in descrierea articolului corespunzator.

Tipuri de mecanisme de ridicare cu amortizoare:
Kilograme N metri
<15kg 450 N
15-20kg 750 N
21-25kg 850 N
25-35kg 1000 N
36-40kg 1200 N
41+ kg 1400 N
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Mecanism de ridicare a saltelei 50.00 Lei 6.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us