Somiera plianta Compact 140/200 | Vellea Home

Compact

140/200 somiera plianta , 140/200

536 lei
Reducere: -26%
395 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 15 zile

Somiera plianta Compact

Rama:

- profil de otel vopsit cu pulbere, 30/20 mm. pentru cadru simplu si 30/30mm. pentru cadru dublu

- grosimea peretelui 0,9 mm.

- inaltmea somierei 4 cm

Lamele:

- lemn de fag foarte rezistent 8/10/12mm.

- suporti copolimer

Numar lamele pentru o somiera simpla:

- nr. lamele pentru lungimea de 190 cm. - 13 buc.

- nr. lamele pentru lungimea de 200 cm. - 14 buc.

Numar lamele pentru somiera dubla:

- nr. lamele pentru lungimea de 190 cm. - 26 buc.

- nr. lamele pentru lungimea de 200 cm. - 28 buc.

 

Somiera Compact se livreaza neasamblata, intr-un ambalaj rezistent si usor de manevrat. Comandand somiera Compact, va veti bucura de un confort deosebit in dormitor. Structura somierei este confectionata din profil rezistent de otel, vopsit cu vopsea pulbere.  Lamelele sunt confectionate din lemn stratificat de fag care ii garanteaza somierei o rezistenta maxima si o elasticitate deosebita. Elasticitatea protectiilor din copolimer asigura stabilitatea maxima in sustinerea sarcinilor mari si rezistenta deosebita la deformare. Somierele asigura ventilarea naturala a saltelelor si le prelungesc durata de viata.

 

Atentie!

Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Compact 112.00 Lei 26.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us