Somiera plianta Standard 160/200 | Vellea Home

Standard

160/200 somiera plianta , 160/200

672 lei
534 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Somiera plianta Standard

NU se poate utiliza mecanismul de ridicare pentru saltea.

Cadru:

  • Lemn de fag multistratificat 22 mm.

  • inaltimea somierei 5 cm.

Lamele:

-  lemn de fag multistratificat - latime 53/60 mm. si gorsime 8/10/12 mm.

- suporturi din polietilena

Numar lamele pentru o somiera simpla:

- numar lamele pentru marimea 190 cm. - 15 buc.

- numar lamele pentru marimea 200 cm. – 16 buc.

Numar lamele pentru o somiera dubla:

- numar lamele pentru marimea 190 cm. - 30 buc.

- numar lamele pentru marimea 200 cm. - 32 buc.

 

Somiera Standard se livreaza neasamblata, intr-un ambalaj rezistent si usor de manevrat. Cadrul de baza este confectionat din lemn de fag multistratificat. Acesta se caracterizeaza printr-o rezistenta foarte mare la uzura si sarcini mari. Lamelele din lemn de fag stratificat – creaza o baza pentru saltea cu elasticitate deosebita si rezistenta la sarcini mari si exploatare zilnica. Elasticitatea protectiilor din copolimer asigura stabilitatea maxima in sustinerea sarcinilor mari si rezistenta deosebita la deformare. Somierele asigura ventilarea naturala a saltelelor si le prelungesc durata de viata.

 

Atentie!

Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Standard 112.00 Lei 26.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Somiera plianta Standard 160/200 - Pret: 672.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 168.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us