Taburet Dolly, Doli, piele vintage | Vellea Home
Doli

Taburet , piele vintage

Taburet Dolly 1
Taburet Dolly 1_thumb
146 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Cu taburetele Doli veti introduce o nota proaspata si jucausa in livingul dumneavoastra.
Dimensiuni: L34 l34 H42 cm
Posibilitate de alegere intre piele ecologica si stofa in culorile specificate.
Este potrivit pentru completare la toate canapelele.
Cui ii este oare de prisos o astfel de bijuterie – eleganta, compacta si extrem de confortabila? Acest taburet este alegerea ideala pentru cei ce cauta o completare de calitate la canapea, masuta de cafea sau la dining. Este alegerea ideala si pentru cei ce vor pur si simplu sa adauge un accent stilat interiorului casei lor.
Stimati clienti,
LA DESPACHETAREA taburetelor nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Deteriorarile de acest fel nu vor fi acceptate ca reclamatie.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei, folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Numar pachete: 1
Pachet 1: 35/35/42 cm, greutatea 1 kg
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Doli 4.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us