Taburet Melvin, Melvin, bordo | Vellea Home
Melvin

Taburet , bordo

Taburet Melvin 1
Taburet Melvin 1_thumb
303 lei
Reducere: -29%
214 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

bordo

Livrare : 10 zile

Taburet Melvin
 
- dimensiuni: L45 B45 H45 cm
- finisaj: material textil in culorile specificate
- tapiterie: spuma, vata de polyester.
 
Taburetul este o modalitate practica si usoara de a diversifica aspectul interiorului oricarei case si de a asigura inca un loc de asezat. Cu taburetul Melvin puteti completa comfortul canapelei dumneavoastra preferate sau puteti reimprospata aspectul coltarului din living, alegand culoarea potrivita pentru acest scop. Taburetul este imbracat intr-un material textil extrem de placut la atingere, avand o densitate si o moliciune excelenta.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului tapitat nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Expunerea prelungita in lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si a calitatii stofei.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari ale produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si stofei folositi o laveta din microfibra inmuiata intr-o solutie din apa calduta si sapun cu PH neutru.  
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Nr. pachete: 1
Pachet 1: 45/45/45 cm., greutate 8 kg.
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Melvin 4.00 Lei 12.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us