Top saltea Memory Body Balance 140/200 | Vellea Home

Memory Body Balance

140/200, top saltea , 140/200

489 lei
Reducere: -24%
369 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 7 zile

Top salteaua Memory Body Balance este un plus excelent pentru orice saltea si va transforma chiar si un pat incomod intr-un loc de confort si relaxare.

Caracteristici si Beneficii:

Inaltime: 5 cm

Miezul din spuma elastica Body Care - un material ergonomic care permite corpului sa isi asume o pozitie naturala in timpul somnului. Elimina presiunea si previne senzatia de tensiune la spate si articulaтii, iar profilul ondulat special oferа un efect de masaj si acces la aer proaspаt de la suprafata, care previne incalzirea excesiva a corpului. Corecteaza confortul si netezeste denivelarile vechii saltele. Cu un strat de spuma de memorie in structura ,pentru o mai mare moliciune langa corp - asigura o suprafata uniforma, foarte elastica, care urmeaza conturul corpului si relaxeaza muschii. Materialul special Body Balance este extrem de delicat, antibacterial si cu proprietati excelente de termoreglare pentru un confort optim in fiecare sezon. Compozitie: Structura: material Body Balance 100% tesatura PES, strat de memorie; partea de dedesubt este din microfibre textile, fibre de poliester, spunbond; miez din spuma poliuretanică Body Care cu profil.

Atentie!
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii saltelei. Asezati salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 de cm. de sursa de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.

 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 (140/200)
Pachet 1: 120/30/30 cm, greutate 7,9 kg
Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Memory Body Balance 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us