Birou Rio | Vellea Home

Rio

Birou , stejar sonoma

424 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Birou Rio
Dimensiuni:
L120 B118 H120 cm.
Materiale:
- PAL melaminat
- decor: stejar sonoma
Pentru confort la locul de munca acasa sau la birou, este important ca spatiul de lucru sa fie functional si aranjat in functie de natura activitatii desfasurate. Biroul combinat cu etajera ofera atat un spatiu mare de lucru, cat si spatiu suficient de depozitare .
Biroul este confectionat din PAL melaminat. Suprafetele sunt netede, usor de curatat si intretinut. Toate elementele de asamblare necesare sunt incluse in cutia produsului.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii
Numar pachete: 2
Pachet 1: 130/39/9 cm., greutate 16 kg.
Pachet 2: 126/66/7 cm., greutate 23,3 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Rio 155.00 Lei 26.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Birou Rio - Pret: 424.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 106.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us