Birou Toby L | Vellea Home

Toby L

Birou , stejar sonoma

282 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Convingeti-va singuri cat de rezistent si compact este acest birou.
Dimensiuni: L92 B50 H73 cm
Culoare: stejar sonoma
Este realizat din PAL melaminat de calitate superioara. Indiferent ca vorbim de amenajarea casei sau a biroului, mobilierul trebuie sa fie ales cu grija si gust si in acelasi timp trebuie sa fie functional si comod. Aceste calitati reprezinta doar o mica parte din avantajele birourilor Toby. Nu exista nicio indoiala ca aspectul lor stilat va completa excelent orice spatiu, deoarece in afara rolului de mobilier, acestea vor juca si rolul de accesoriu stilat. Dimensiunile birourilor Toby mentionate mai sus le fac deosebit de economice in ce priveste spatiul liber. Sunt realizate din PAL melaminat de calitate superioara, ceea ce le garanteaza calitatea si rezistenta.
 
Atentie!
 
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.
Expunerea prelungita in lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Articol: Piesa de mobilier conceputa pentru lucrul in pozitie asezata.
Compozitie: PAL melaminat, Feronerie;
Ambalaj: carton ondulat si folie stretch de polietilena;
Instructiuni de utilizare: Asezati pe un loc nivelat. Utilizati blatul si diferitele compartimente pentru diferite obiecte si aparatura.
 
Set: Numar pachet: 2
Pachet 1:  100/58/7cm, greutate 13 kg.
Pachet 2: 78/49/7 cm, greutate 9 kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Toby L 78.00 Lei 18.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us