Fotoliu Simply | Vellea Home

Simply

Fotoliu , maro

1279 lei
Reducere: -29%
902 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni::
- L78 B71 H67 см.
Material finisaj:
- textil polyester
Tapiterie/umplutura:
- spuma poliuretanica Т 25/38
- vata 150gr/mp.
Structura:
- lemn masiv, PAL, PFL
Fotoliul Simply va adauga mai mult farmec, buna dispozitie si confort casei dvs. Fotoliul este tapitata cu material textil de inalta calitate din gama Deily –materiale de calitate superioara, ce se caracterizeaza prin suprafata catifelata la atingere.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.Bratele fotoliului NU SUNT destinate asezarii pe ele.
Orice sarcina dinamica sau asezare pe acestea ar putea duce la deformarea lor. 
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1
Pachet: 78/72/68 сm., greutate 27 kg.

 

Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Simply 49.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Fotoliu Simply - Pret: 902.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 225.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us