Scaun de birou Bruno | Vellea Home

Bruno

Scaun de birou , negru

343 lei
269 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Scaunele de birou Bruno va garanteaza confortul si linistea in timpul procesului de lucru.
Dimensiuni:
- L58 B56 H84-94 cm
- piele ecologica
- baza cu 5 brate pe rotile
- amortizor pe gaz
- brate: 2 buc
- greutate: 9,9kg
- numar pachete: 1 buc
Scaunul Bruno se adreseaza clientilor nostri care petrec mult timp la birou. Sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele ecologica elastica, rezistenta la uzura, si cu spuma cu densitatea corespunzatoare. Spatele si baza sezutului sunt realizate din PVC. Bratele din polipropilena au o forma si o inaltime potrivita pentru un program de lucru prelungit.
Mecanismul de ridicare are inaltimea de 10 cm. Baza din plastic consolidat cu cinci brate cu rotile asigura stabilitatea si fiabilitatea procesului dinamic de lucru.
Atentie!   

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1
Pachet 1:  51/27/52 cm, greutate 10,100 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Bruno 65.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us