4 SFATURI PRIVIND CUM SA NE PREGATIM CASA PENTRU PRIMAVARA | Vellea Home

 2023-03-29

4 SFATURI PRIVIND CUM SA NE PREGATIM CASA PENTRU PRIMAVARA

Sa deschidem larg usile si ferestrele casei noastre pentru a invita primavara calda si proaspata sa se aseze confortabil in ea! Ce poate fi mai frumos decat sa incepem pe curat intr-un mediu confortabil si cu parfum de flori? Planuri noi, idei noi si de ce nu mobilier nou. Ati putea incepe cu cateva moduri foarte simple de a va  pregati casa pentru noul sezon. Iata cateva sfaturi pe care vi le-am pregatit:

Sfat Nr.1: Faceti loc noului decor

Nu exista nici o modalitate de a incepe renovarea casei fara a scapa de tot ce este inutil si blocat in ea in timpul iernii. Paturile grele, covoarele si pernele decorative cu imprimeuri inzapezite trebuie sa fie bine ascunse in dulap. Acum este momentul sa curatati si sa reimprospatati spatiul pentru a face loc decorului de primavara.
Nu trebuie sa va grabiti si sa va ganditi ca totul trebuie sa se intample intr-un singur weekend. La urma urmei, va veti pregati casa pentru urmatoarele cateva luni, iar decorul ar trebui sa fie minunat. Asa ca faceti-va timp si planificati fiecare schimbare cu atentie. Notati-va toate ideile de organizare, camera cu camera. Incepeti prin a va curata toate lucrurile de iarna din zone mai mici, cum ar fi dulapuri de haine, dulapuri de bucatarie, precum si baie. In faza ulterioara, curatati zonele mai mari ale casei dvs., cum ar fi camera de zi, sufrageria si dormitorul.

Poate ca acum este momentul sa va ganditi daca aveti suficient spatiu pentru a depozita totul? Aceasta poate fi o ocazie buna pentru a obtine mobilier de depozitare nou, cum ar fi dulapuri
functionale, lazi-de-depozitare sau bufete.

Sfat Nr.2: Invitati natura in casa Dvs. sub toate formele

Primavara este anotimpul in care natura se trezeste la o noua viata. De aceea orice floare sau verdeata de gradina este binevenita in casa Dvs.. Parfumul si verdeata ii vor da un aspect nou, mai natural. Acum este momentul sa va  decorati  balconul cu mobilier-de-gradina, felinare si verdeata intr-un recipient elegant din portelan. Un mare accent vintage il reprezinta florile plantate in seturi de ceai dispuse pe etajere pe perete.

Sfat Nr.3: Adaugati textile colorate pentru mai multa dispozitie de primavara

Una dintre cele mai bune modalitati de a va bucura de culorile sezonului de primavara este sa le aduceti in casa Dvs.. Decorati-o  cu culori pastelate si modele proaspete, cu accente florale. Dati o noua viata canapelelor Dvs. decorandu-le cu perne multicolore. Alegeti o fata de masa colorata pentru masa centrala din zona de odihna pentru a face spatiul dvs. de locuit sa arate vesel si luminos. De asemenea, puteti incorpora o schema de culori uimitoare in jurul casei dvs. folosind textile colorate, inclusiv perdele, draperii si jaluzele.

De asemenea, este timpul pentru tesaturi noi, mai usoare si respirabile, pentru un somn bun. Rasfatati-va cu lenjerie-de-pat cu motive florale pentru mai multa prospetime si o odihna completa.

Baia trebuie, de asemenea, improspatata pentru primavara. Cel mai simplu si mai eficient mod de a face acest lucru sunt prosoape noi din bumbac in culori proaspete de primavara. Si de ce sa nu includeti si putina verdeata decorativa si lumanari parfumate?

Sfat Nr.4: E timpul sa alegeti noua piesa de mobilier pe care ati asteptat-o ​​tot anul

Odata cu primavara vine momentul reparatiilor planificate. Timpul lung petrecut acasa ne face sa ne gandim la schimbarile pe care vrem sa le facem. Odata cu noile termopane sau revopsirea incaperilor, vrem sa ne facem cadou si nou mobilier. Daca nu stiti de unde sa incepeti, aveti incredere intr-un specialist care va va oferi sfaturile competente necesare. Desigur, puteti oricand sa aruncati o privire la sugestiile noastre pentru solutii interioare de ultima generatie.

In aceasta primavara, designerii s-au concentrat pe mai multe accente interioare. Una dintre ele este culoarea „indigo” si utilizarea acesteia in amenajarea  camerei-de-zi si a dormitorului   sub forma de mobilier tapitat sau elemente textile decorative.

Adaugati unicitate si eclectism prin mobilier si accesorii care va spun povestile si experientele. Acest lucru se poate realiza prin incorporarea siluetelor, imaginilor, culorilor si modelelor unice inspirate de Dvs..

In aceasta primavara, asteptati-va la o influenta africana puternica cu accesorii in stil artefact, cum ar fi cosuri tesute, palete de culori indraznete si forme cu mai multe suprafete. Alaturi de aceasta tendinta, propunerile de la asa-numitul „stil de coasta”, care este asociat cu nuante neutre, finisaje albe si texturi organice.

Si daca va intrebati cu ce camera sa incepeti, iata ce va vom sfatui: Lasati primavara sa intre prima pe usa din fata a casei Dvs.! Asa cum fiecare oaspete va viziteaza pentru prima data holul , renovarea casei ar trebui sa inceapa acolo. Luati in considerare un cuier nou, un suport pentru chei sau un decor de perete spectaculos. De asemenea, luati in considerare si posibilitatile de optimizare a spatiului cu hackuri utile de stocare.

Indiferent daca asteptati sau nu cu nerabdare primavara pentru noi experiente si momente fericite, lasati  casa Dvs  sa reflecte si schimbarile si indemnurile de a va trezi la noi inceputuri. Va dorim succes cu noile Dvs. idei si nu uitati ca noi suntem mereu aici pentru mai multa inspiratie!

Follow us