CREAREA CONFORTULUI IN DORMITOR - 5 SFATURI DE DESIGN | Vellea Home

 2024-02-16

CREAREA CONFORTULUI IN DORMITOR - 5 SFATURI DE DESIGN

In sezonul zilelor mai scurte si al serilor reci, visam adesea sa ne ghemuim sub cuverturile calde ale patului si sa stam acolo pana vine primavara. De aceea dormitorul este unul dintre locurile importante in aceasta perioada a anului. Pentru a-l   face si mai special, cautati modalitati de a crea mai mult confort in camera.

Iata cateva sfaturi de design interior pe care sa le folositi ca punct de plecare.

Noptiera: Functionala si practica

Noptiera este prezenta ca o parte indispensabila in fiecare dormitor. Poate fi un detaliu al unui set de mobilier pentru dormitor, o solutie individualа de design sau ,pur si simplu,o masuta. Ceea ce este important este ca  aceasta piesa de mobilier sa va ofere confortul. Asa ca, inainte de a va apuca de  cumparat, ganditi-va la ce ati ati folosi-o. Unii isi pun doar telefonul deasupra si un pahar cu apa, insa altii o vor  aranja cu grija cu carti, ochelari, o veioza, medicamente si alte obiecte personale. Exista modele destul de practice si ofera diferite optiuni de depozitare.

La urma urmei, noptiera este cel mai apropiat lucru de dvs, iar atunci cand va ofera confortul de care aveti nevoie, nu poate sa nu afecteze si felul in care va simtiti in dormitorul dvs.. Adаugati o lumаnare parfumatа sau un articol preferat si vа veti lumina si mai mult spatiul de langa pat.

Iluminare slaba: secretul unui dormitor confortabil

Iluminatul, pe care il alegeti pentru dormitorul dvs. joaca un rol important in atmosfera din acesta. Aici doriti sa va odihniti dupa o zi lunga, sa  va relaxati cu o carte in mana sau doar sa va intindeti chiar si pentru o perioada scurta de timp. Cаnd fluxul de luminа nu este puternic si direct, camera devine mai confortabila. Efectul luminii reduse poate fi obtinut in mai multe moduri. Unul dintre ele este sa va bazati doar pe o veioza cu abajur mare. In plus, puteti adauga mai multa lumina moale si naturala de la cateva lumanari aprinse.

Друг начин е да монтирате осветителни тела за стена и да включите само някои от тях. Така ще осветите само някои части на стаята, а там където сте Вие ще бъде приглушено и спокойно.

O alta modalitate este sa instalati lumini de perete si sa aprindeti doar unele dintre ele. Astfel, veti ilumina doar unele parti ale incaperii, iar acolo unde va aflati, va fi o lumina slaba si liniste.

Pături si perne: Caldura si moliciune in dormitor

Am mentionat deja moliciunea si confortul pe care il cautam in dormitor. Cuverturile

si păturile pufoase si calduroase sunt cele mai cautate accesorii iarna. Daca va hotarati sa luati o scurta pauza si nu doriti sa aranjati intreg patul pentru dormit, o cuvertura in apropiere si o perna decorativa confortabila vor face o treaba grozava. In plus, vor completa decorul camerei si vor adauga o doza de accent elegant.

Nu uitati sa alegeti un set de lenjerie-de-pat potrivit cu cearsafuri si fete de perna. Alegeti tesaturi de calitate in modele potrivite sezonului.

O mica biblioteca in dormitor: Aduceti stil si individualitate

Pe langa un loc unde sa dormim, dormitorul ne ofera si un colt pentru odihna si lectura. Cartile sunt un instrument grozav de distragere a atentiei si de relaxare acasa. Chiar si simpla lor prezenta in camera va poate calma. Pentru comoditate si mai mult confort, instalati o mica biblioteca cu carti si lucruri preferate. Asa ca veti avea intotdeauna o lectura buna la indemana. Aceasta ar putea fi o etajera  de perete sau o biblioteca  de carti mai mare. Nu uitati sa decorati cu obiecte sau cu plante mici de interior. Ramele foto sunt, de asemenea, un plus excelent pentru aceasta parte a interiorului.

Mobilier tapitat: Design elegant si confort in dormitor

In timp ce in celelalte incaperi ne putem permite un design mai curat din punct de vedere al materialelor, in dormitor putem adauga moliciune. Si nu este doar in cuverturi. Unul dintre accesoriile atractive din ultima vreme este tablia tapitata. Sunt completari de design extrem de moderne si proaspete pentru orice dormitor. Sunt disponibile in diferite modele si constructii, dar fac adesea parte din paturile tapitate. Ele creeaza confort si sprijin pentru spate atunci cand vrem sa stam in pat inainte de culcare. De asemenea, ofera eleganta si chiar o nota de aristocratie intregii incaperi.

Lazile tapitate nu sunt doar ultima tendinta, ci si accesorii extrem de practice pentru depozitarea pilotelor si pernelor. Așezati-le elegant in fata patului sau sub fereastra, creand o zona confortabila de relaxare cu perne decorative adaugate.

Daca aveti suficient spatiu, puteti include si un fotoliu tapitat colorat si confortabil. Lasati culorile sale sa-l distinga de toate celelalte piese de mobilier din camera. Bordo, floral sau frunze de trandafir – bazati-va pe imaginatia dvs.!

La final, va vom spune ca tot  mobilierul si accesoriile confortabile se gasesc in magazinele noastre sau pe site-ul nostru. Asigurati-va un confort impecabil acasa cu idei noi si un interior reimprospatat cu Vellea Home!

Follow us