CUM SA ADUCEM PROSPETIME IN CASA NOASTRA CU NOUA CULOARE A ANULUI 2024 A INSTITUTULUI PANTONE | Vellea Home

 2024-01-26

CUM SA ADUCEM PROSPETIME IN CASA NOASTRA CU NOUA CULOARE A ANULUI 2024 A INSTITUTULUI PANTONE

Expertii Pantone Color Institute si-au exprimat mesajele catre lume si in acest an, alegand Peach Fuzz drept culoarea anului 2024 - o piersica moale, catifelata, al carei spirit atotcuprinzator imbogateste inima, mintea si corpul. Aceasta nuanta intre roz si portocaliu este numarul 13-1023 in paleta de culori si este cu siguranta un contrast puternic cu Viva Magenta stralucitoare si bogata de anul trecut.

Noua oferta sofisticata aduce un sentiment de bunatate si tandrete, transmitand o dorinta de ingrijire si impartasire. Este in acelasi timp proaspata, confortabila, fermecatoare si senzuala. Este armonioasa pentru ca poate fi conectata intr-o combinatie eleganta cu aproape orice culoare, oricat de diferita ar fi aceasta. Acesta este tocmai unul dintre mesajele sale principale - pentru continuitate si intelegere intre noi.

Prin urmare,specialistii au pregatit ghiduri detaliate pentru combinatiile de culori despre cum sa fie  folosita culoarea in lumea modei, artei, spatiului multimedia si altele. Cu toate acestea, va vom spune putin mai multe despre cum sa utilizati Peach Fuzz in mobilarea casei dvs.

41023 Peach Fuzz aduce apartenenta, ne inspira sa ne reconfiguram, insufland o atmosfera de calm, oferindu-ne un loc in care sa fim  sa ne vindecam si sa prosperam, indiferent daca petrecem timp cu altii sau ne petrecem timpul  singuri pentru a ne bucura de moment”, spune Leatrice Eisemann, director executiv al Pantone Color Institute..

Culoarea face o usoara aluzie  la trecut cu nostalgie pentru  interioare retro, dar este si suficient de „deschisa” si „receptiva” pentru nou, oferind solutii incredibile pentru mobilarea si transformarea oricarei locuinte. Aceasta nuanta prezinta echilibrul perfect intre cald si rece, facand-o culoarea de accent perfecta pentru aproape orice paleta de culori.

Incepeti prin a accentua peretii casei dvs

Aceasta culoare desaturata este pe cale sa devina una dintre tendintele vopselei de interior pentru 2024. Aceasta doza delicioasa de piersica poate fi un accent in oricare dintre camere, vopsind doar unul dintre pereti sau acoperindu-l cu tapet asortat. Decizia de a vopsi o camera intreaga cu aceasta culoare ,va fi, de asemenea, corecta, deoarece moliciunea sa se va fi combina cu aproape orice.

Experimentati cu mobilier tapitat confortabil si accesorii 

Fara indoiala, cea mai usoara modalitate de a incorpora o noua culoare de accent in orice camera este cautarea unui mobilier simplu  tapitat.Poate fi un fotoliu sau o canapea, scaune-pentru-acasa cu tapiterie noua in culoarea „puf de piersici” sau chiar un set de living complet nou .

Cu toate acestea, daca sunteti in cautarea unor doze mai mici din aceasta culoare, puteti decora cu perne-decorative, cuverturi si fete de masa. Expertii recomanda tesaturi cu moliciune subtila si un sentiment de lux, cum ar fi catifea, piele de caprioara, texturi matlasate si pufoase.

Fаceti-va timp si transformati textilele din casa Dvs. cu nuantele calde ale Peach Fuzz. Cel mai usor ar fi sa incepeti in dormitoare, luminandu-le cu noi seturi de lenjerie-de-pat. Schimband lenjeria de pat, puteti reinnoi schema de culori si reimprospata aspectul general al dormitorului. Completati interiorul cu o patura moale, in care va puteti ghemui in orice moment pentru o scurta pauza in timpul zilei, fara a fi nevoie sa deranjati  intregul pat.

Daca doriti sa intampinati Peach Fuzz, dar intr-un mod modern care sa aduca prospetime si individualitate decorului Dvs., alegeti o piesa de mobilier eleganta precum o comoda

, un scaun sau o masa de toaleta in aceasta culoare. Acest ton placut de piersici este suficient pentru a adauga caracter, fara a arata dominator.

Adaugati confort si caldura podelei Dvs.

Cand vine vorba de decorarea casei, un covor este o modalitate de a va exprima pe deplin si gusturile. Poate fi accentul care aduce o doza de stil incaperii fara a fi legat de un pret ridicat.

Deoarece covoarele sunt o investitie functionala si costisitoare, adesea avem tendinta sa ne asumam cele mai putine riscuri cu alegerea culorilor si este de inteles. Dar cu covorul, puteti adauga cat de multa individualitate si tonuri doriti si il puteti schimba oricand.

Curajul si deciziile de schimbare sunt ale Dvs., iar sugestiile creative sunt ale noastre!

Noua culoare a anului 2024 ne aduce o lejeritate blanda si o prezenta eterica care ne ridica in viitor. Si acesta nu este un accident. Specialistii Institutului Pantone, cu multa munca si cercetare, au ajuns la aceasta nuanta de piersic, care va aduce un sentiment de comunitate, impartasire si empatie.



Follow us