Inspiratie pentru casa in 2024: tendinte elegante si solutii practice | Vellea Home

 2024-02-19

Inspiratie pentru casa in 2024: tendinte elegante si solutii practice

Noul an incepe intotdeauna cu idei noi si planuri noi de amenajare. Si acest lucru este complet de inteles, pentru ca atunci cand dorim schimbare pentru noi, casa noastra nu face exceptie. Ea,de asemenea, merita sa fie improspatata si sa ne rasfete cu un mediu nou, mai confortabil.

Care sunt tendintele actuale si bugetare cu care sa va transformati locuinta, veti afla in randurile urmatoare. 2024 este anul Dragonului de Lemn si promite schimbari ametitoare in aproape fiecare sfera a vietii. Astrologii ne promit succes in orice nou efort, inclusiv proiectarea si construirea unei noi case.

Bucataria este inima fiecarei case: Idei si inovatii practice

Indiferent de dimensiunea casei dvs., atunci cand ii planificam mobilarea, o atentie deosebita este intotdeauna acordata  bucatariei. Dar adesea solutiile gata facute ale designerilor si proiectantilor nu se potrivesc pe deplin cerintelor individuale. Construirea unei bucatarii conform unui proiect individual este o intreprindere costisitoare, dar are o serie de avantaje.

Totusi, daca nu aveti un buget suficient de mare, dar sunteti in cautarea unei bucatarii „la comandă”, atunci bucatariile modulare sunt o solutie grozava pentru dvs.. Sunt rezultatul tendintelor moderne de design si nu sunt in niciun fel inferioare bucatariilor de designer. Confortabile si practice, modelele lor variaza in diferite tipuri de module. Aveti ocazia sa alegeti intre diferite materiale si culori, facand combinatii pe gustul dvs..

O bucatarie modulara este o optiune excelenta atunci cand aveti un anumit spatiu. Atunci puteti combina diferite module si puteti gasi solutia potrivita pentru dvs. Aproape fiecare model de bucatarii modulare Vellea Home are aproape 60 de module diferite! Avand libertate in alegerea decorurilor, dimensiunilor si functionalitatilor, veti gasi bucataria la care ati visat mereu.

Camera de zi moderna: cum mobilierul tapitat modular aduce confortul casei dvs

Dupa cum am mentionat deja, anul ne invita la decizii noi si indraznete. Nu v-ati saturat de aceleasi tendinte si de canapelele si coltarele standard? Daca raspunsul este „Da”, continuati sa cititi.

Este timpul sa rupeti stereotipurile si sa va reimprospatati camera de zi , oferindu-i spatiu si mai mult confort.  Mobilierul tapitat modular va poate oferi atat de multe optiuni diferite. Dar ce este de fapt?

Imaginati-va module diferite precum o canapea cu doua locuri, un modul de colt de tip „sezlong”, un fotoliu fara cotiere si un fotoliu de colt.. Le puteti aseza in locuri diferite, dar le puteti combina si intr-o canapea de colt  comuna. Pentru un eclectism si mai mare, selectati fiecare modul intr-o culoare diferita.

Modulati-va camera de zi cu gust! Aruncati o privire la propunerile designerilor nostri si alegeti conceptul de mobilier potrivit pentru dvs..

Masuta de cafea multifunctionala: O solutie practica pentru fiecare casa.

 Masuta de cafea multifunctionala s-a impus ca un mare trend in ultimele luni si este o piesa de mobilier din ce in ce mai cautata. Tendintele din 2024 vizeaza solutii interioare noi si moderne, care economisesc spatiu si se remarca prin confortul lor. Acest tip de masa este unul dintre ele. Ea poate fi extinsa atat in ​​lungime, cat si in inaltime, ajungand la dimensiunea standard a unei mese de sufragerie. Astfel veti fi pregatit pentru o cina mare cu prietenii fara a fi nevoie sa schimbati masa.

Masuta de cafea multifunctionala este o optiune excelenta pentru un living mic unde nu exista spatiu pentru o zona de luat masa. Ea poate fi tinuta stransa la dimensiunea standard in fata canapelei, iar atunci cand este necesar, cu doar cateva miscari scurte, poate fi transformata intr-o masa de sufragerie pentru intreaga familie.

Noile culori in interior: tendințe si solutii elegante

Anul acesta, designerii si-au indreptat cu siguranta atentia catre paletele de culori proaspete. Ca un semnal de alarma din ultimii ani, marcati de o pandemie si conflicte internationale, in acest an expertii vor sa dea totul la viata mai mult ca niciodata. Luati o fructiera  cu fructe citrice – portocale, grape-fruit, kiwi, lime si adaugati menta pentru o nota de opulenta! Nici in interiorul dvs. nu veti gresi cu aceste palete de culori. Nu intamplator noua culoare a Institutului Pantone este Peach Fuzz : cald, confortabil, senzual si plin de inima, care imbie la apropiere si conexiune.

Stil in baie: detalii elegante si accente spectaculoase

Si locul in care facem dus poate fi,de asemenea, transformat. Si ,de aceea ,nu este nevoie de mult efort, doar un varf de imaginatie si o doza de gust masurat pentru detalii.

 Oglinzile cu iluminare LED sunt unul dintre accesoriile preferate. Sunt accente interioare elegante si inovatoare care adauga mai multa lumina incaperii mici. Unele modele au tehnologii incorporate, cum ar fi incalzitorul anti-ceata si ecranul tactil. Ele pot straluci in jurul si in spatele suprafetei oglinzii, recreand efectul unei eclipse de soare.

Baia poate fi improspatata si cu  accesorii noi de toaleta  sau un cos de rufe cu imprimeuri interesante. Daca aveti suficient spatiu, ati putea adauga si o etajera tip scara cu accesorii si plante suculente pentru decor.

Cu o doza de inspiratie, practicitate si dorinta de schimbare, ati putea realiza schimbari incredibile in casa dvs. cu bani putini. Consultati sugestiile de pe site-ul nostru pentru mai multe idei!

Follow us