6 IDEI PENTRU UN MOBILIER DE GRADINA STILAT | Vellea Home

 2022-04-29

6 IDEI PENTRU UN MOBILIER DE GRADINA STILAT

Sezonul pentru petrecerea mai mult timp in aer liber a sosit deja. Probabil abia asteptati sa stati confortabil pe terasa sau in curtea casei D-voastra. Oriunde v-ati afla, aerul curat si prospetimea parfumului primaverii vor trezi in D-voastra energie si un val de viata.

Este timpul sa va asigurati confortul si comoditatea in aer liber. Cu mobilier de gradina nou, poate? Desigur, cel mai bun mobilier-de-gradina nu este doar pentru decor - ele vor transforma modul in care va folositi gradina sau curtea. Si pentru ca viata in aer liber este la moda in acest moment, cu totii dorim sa profitam la maximum de curtile si terasele noastre pe tot parcursul anului. De la canapele modulare magnifice, sezlonguri langa piscina, leagane si mese - a transforma locul D-voastra preferat intr-o gradina paradisiaca nu este o sarcina usoara, dar este destul de placuta..

Iata 6 idei noi care sa va inspire:

1. Creati-va o terasa de gradina placuta

Seturile de gradina sunt ideale pentru terasele mici, curtile de la oras sau chiar balcoanele insorite. Ocupa putin spatiu, multe dintre ele sunt pliabile si exista multe modele care arata, de asemenea, uimitor. Asa este ,de exemplu, o pereche de scaune metalice cu o masa cu ornamente si detalii rasucite care ofera o nota de magie fabuloasa, insotita de un fundal de plante taratoare-ca o scena dintr-un film alb-negru care te invita la pranzuri si cine lungi si lenese toata vara.

2. Alegeti-va o masa mare de gradina pentru o companie mare

Daca va place sa va distrati afara, alaturi de rude si prieteni, atunci alegerea unei mese mari - pentru-gradina este potrivita pentru D-voastra. Astfel va fi un loc pentru toata lumea si vor manca delicios din specialitatile D-voastra. Va recomandam ca masa sa fie din lemn special astfel incat sa reziste la conditiile meteorologice exterioare si sa o utilizati si in sezoanele urmatoare. Expertii recomanda lemnul de tec in acest scop. Alte tipuri de lemn folosite la mobilierul de gradina sunt sequoia, salvie si cedru alb. Asigurati-va ca va consultati cu un reprezentant din magazin. Finalizati cu scaune de gradina elegante si masive, cu perne confortabile pentru sezut.

3. Introduceti o canapea mica intr-o nisa de pe balcon

Sunteti dornici sa aduceti idei pentru o canapea de exterior in curte sau balcon, dar va faceti griji ca nu aveti suficient spatiu? Canapele mici modulare sunt o solutie excelenta. Puneti-o intr-o nisa pentru a crea un loc sic in care sa va intindeti cu o carte buna sau doar pentru a va bucura de priveliste. Iata o propunere eleganta – alegeti-va o canapea intr-o nuanta de crem pe fundalul unui perete de culoare neagra - un contrast izbitor care va arata mereu elegant. Daca aveti mai mult spatiu, inspirati-va din Africa si decorati cu un ghiveci mare sau cu flori sau cu o masa cu accesorii decorative.

4. Creati-va un spatiu elegant in aer liber

Daca aveti suficient spatiu, alegerea unui set-de-gradina complet se va potrivi perfect in curtea sau terasa D-voastra mare exterioara. Si aici varietatea stilurilor este mare. Printre seturile preferate se numara ratanul, combinatia de metal si material textil, structuri din lemn. Albul ,de asemenea,este o culoare cautata in randul mobilierului de gradina pentru ca aduce o senzatie de puritate si spatiu, iar contrastul cu verdeata din jur este un plus de bun gust. Puteti alege si o combinatie diferita de mobilier de gradina, cum ar fi mese inalte cu scaune, coltare si seturi de canapele cu fotolii.

Nu uitati sa aveti grija si de umbra. Puteti alege dintr-o mare varietate de umbrele atat in culoare cat si in functionalitate. Materialul si factorul de protectie impotriva razelor solare pe care le ofera sunt extrem de importante aici. Suportul umbrelei-de-gradina trebuie sa fie stabil pentru a rezista la vant puternic. Corturile sunt extrem de potrivite pentru acea parte a gradinii in care doriti sa amenajati o zona de recreere permanenta chiar si pe vreme ploioasa.

În general, mobilierul de gradina trebuie sa fie functional si usor de intretinut, rezistent la intemperii si sa nu necesite ingrijire permanenta, altfel veti deveni sclavul mobilierului D-voastra de gradina. Mizati pe calitate si, daca este posibil, organizati-va spatiul astfel incat sa fie usor de intretinut. In ultimul timp , lazile de gradina au devenit deosebit de populare, astfel incat puteti depozita rapid si usor in ele perne, paturi si fete de masa.

Pentru a incheia corect, nu uitati sa decorati cu accesorii adecvate, deoarece introducerea elementelor de sezon si tematice va crea si mai mult confort.

5. Creati-va o oaza personala

Daca nu aveti suficient spatiu sau doar tanjiti pentru propriul loc retras in aer liber, va recomandam sa il amenajati cu un leagan-de-gradina modern, ala „Insula Bali” sau un fotoliu de gradina confortabil si stilat, insotit de o masuta si un ghiveci de flori parfumate sau ierburi de gradina. Completati cu felinare solare, ghirlande de lumini si o opera de arta, iar coltul D-voastra de design este acum gata pentru relaxare activa.

6. Amestecati stiluri si tesaturi pentru mai mult eclectism

Daca va place o senzatie mai eclectica, amestecati si potriviti accesoriile stralucitoare cu mobilierul din lemn. Pernele imprastiate, felinarele si ghivecele cu plante vor contribui la si mai multa dispozitie si un sentiment de lipsa de griji. De asemenea, puteti adauga covoare si rogojini colorate. Asigurati-va ca acordati atentie luminii, deoarece ea creeaza confort atunci cand se intuneca. Aici puff-urile pot inlocui scaunele. De asemenea, puteti contribui la un si mai mult romantism daca aveti grija de muzica buna si mancarea servita pe o masa eleganta de gradina.

Noi, cei de la Mobila Videnov, nu incetam sa cream idei colorate si confortabile pentru a va sustine buna dispozitie in urmatoarele luni insorite. Asa ca, vizitati pagina noastra cu mobilier de gradina si creeati-va chiar acum zona de relaxare in aer liber.

Follow us