7 IDEI DE CRACIUN PENTRU DECORAREA SUFRAGERIEI | Vellea Home

 2022-12-23

7 IDEI DE CRACIUN PENTRU DECORAREA SUFRAGERIEI

Sufrageria incepe sa joace rolul principal in perioada sarbatorilor. Cu idei creative si multa bucurie de Craciun, puteti transforma acest spatiu de zi cu zi in ceva cu adevarat magic unde prietenii si familia sa se adune.

De la masa in sine, pana la rafturi si iluminat, puteti folosi aceste idei de Craciun pentru a crea spiritul Craciunului acasa. S-ar putea sa nu compenseze necazurile cu gatitul care trebuie sa se intample, dar cel putin va veti afla in mediul perfect de sarbatoare.

Fie ca doriti doar sa adaugati cateva accente de Craciun sau cautati o schimbare mai mare, urmatoarele randuri va vor oferi optiuni pentru a oferi sufrageriei Dvs. o schimbare de bun gust in acest decembrie.

Creati o decoratiune suspendata deasupra mesei festive

Schimbati ideea de decorare a mesei de Craciun din acest an - faceti loc pentru mancarea si serviciul festiv prin decorarea deasupra mesei. Asigurati-va ca decoratiunile sunt usoare si atarnate de un  corp-de-iluminat
existent sau fixati-le  de  tavan folosind carlige si ata de pescuit transparenta.
Folosirea unei bucati de lemn cu curbe naturale va permite sa atarnati pandantive si ghirlande de sarbatori de lungimi diferite, creand un finisaj mai naturalist si mai fluid.

Urmati o tema comuna atunci cand alegeti decoratiuni

Atunci cand va mobilati sufrageria de Craciun, amintiti-va ca nu numai masa este in centrul evenimentului. Asigurati-va ca includeti si celelalte piese mari de mobilier in decorarea dvs., cum ar fi comode ,  module-TV si bufete. Decorul pentru semineu de Craciun ar trebui sa fie, de asemenea, o extensie a decoratiunilor Dvs.de sarbatori.

O modalitate usoara de a unifica decoratiunile , indiferent unde le-ati pune, este introducerea unui element comun. De exemplu, daca aveti pe masa o ghirlanda de eucalipt, adaugati o cana cu frunze de eucalipt pe comoda sau o coroana atarnata de bufet. O alta idee este sa folositi aceeasi figura de Craciun in decor.

Alegeti masa potrivita

Marimea nu este totul, dar uneori conteaza! In cea mai mare parte a anului, este putin probabil sa aveti nevoie de o masa deosebit de mare, dar daca va gazduiti familia Dvs mare de Craciun, lucrurile se schimba.

In acest caz, o  masa extensibila  ar face o treaba grozava. Asigurati-va insa ca nu va ocupa tot spatiul atunci cand este extinsa. De asemenea, este recomandabil sa aveti scaune suplimentare pe care sa va puteti baza. Acestea pot face parte din mobilierul din camera de zi, cum ar fi fotolii si canapele confortabile, si ,de ce nu ,o banca tapitata.
Integrati-va sufrageria de Craciun cu un alt spatiu pe care il puteti folosi in restul anului cand masa este stransa. Alegeti ceva usor de scos. Poate o zona mica pentru yoga, o mica oaza pentru plante de interior  sau o zona de relaxare cu puff-uri pentru ca copiii sa citeasca si sa se odihneasca.

 

Mizati pe decorarea cu accesorii de sezon

Alegerea paletei de culori potrivite pentru sufrageria dvs. de Craciun nu numai ca face decorarea mult mai usoara, dar creeaza si un spatiu mai cald si mai finisat. Uneori, chiar si un singur  element poate sta la baza intregului decor si poate dicta totul. Poate fi o  perna-decorativa, o vaza sau un ornament preferat de Craciun. Alegeti cateva nuante complementare si folositi-va accesoriile pentru a stratifica intreaga culoare.

Aceasta este, de asemenea, o optiune excelenta pentru persoanele carora le place sa-si schimbe interiorul periodic, deoarece schimbarea schemei camerei se poate reduce pur si simplu la schimbul de cateva accesorii mici pentru fiecare eveniment diferit.

Bineinteles, niciodata nu este prea tarziu pentru a va  oferi o schimbare completa a sufrageriei Dvs., nu doar cu o masa si scaune noi, ci si cu o noua comoda, bufet sau vitrina pentru decoratiunile de sarbatori. Pentru a avea totul intr-un singur stil, ati putea miza pe o  colectie de mobilier.

Respectati un material de baza

Culorile nu sunt singura modalitate de a crea o tema comuna de decor in sufrageria Dvs.. Textura si materialul conteaza si ele. Deoarece centrul acestor spatii este de cele mai multe ori masa de sufragerie, folositi acest lucru  ca pe un  punct de plecare. O masa rustica din lemn poate face parte din decoratiunile Dvs. de Craciun si poate fi elementul principal. Coroane tesute, exponate naturaliste si decoratiuni din lemn ar putea fi conectate la masa, ca o extensie a materialului general de fabricatie.

Adaugati stralucire cu iluminatul de sarbatori

Nimic nu adauga atmosfera sufrageriei de Craciun precum iluminatul. Lumanarile si luminile de Craciun creeaza un sentiment de ocazie,  si fac, de asemenea, ca o camera sa para mai calda, creand detalii extra stralucitoare.
Impletiti luminite in piese centrale, ghirlande, coroane si oriunde altundeva care are nevoie de ceva in plus. Si de ce sa nu va  oferiti o  lampa-de-podea grozava, care sa fie atat un cadou de Craciun pentru casa Dvs., cat si sa adauge mai multa lumina sarbatorii.

Decorati-va masa special pentru sarbatoare

Aranjati o masa de Craciun ca pentru o ocazie speciala. Toate elementele cheie de decor ar trebui sa fie prezente – suporturi pentru masa  si tavi, tacamuri, cani de apa, lumanari, vaze si, desigur, un  serviciu special de sarbatori. Unii il prefera cu elemente de Craciun, altii mai naturalist. Important este sa fie ales special pentru aceasta  ocazie si sa-i poate servi pe toti invitatii.

Ati putea paria pe un set mare, astfel incat fiecare fel de mancare sa fie la fel. Dar acest lucru nu este obligatoriu. Chiar dimpotriva. Puteti opta cu usurinta pentru un alt serviciu de desert sau un platou pentru aperitive.

Adaugati boluri cu fructe, un  suport-pentru-lumanari de Craciun si acoperiti-va masa cu o fata de masa eleganta. Nu uitati sa serviti cele mai delicioase preparate cu dragoste si multa bucurie de sarbatori!
Permiteti-va  mai mult pentru sarbatori cu  Mobila Videnov si ofertele noastre speciale de Craciun!

Follow us