Cum sa alegeti covorul perfect pentru dormitorul Dvs.: sfaturi practice si tendinte | Vellea Home

 2023-12-28

Cum sa alegeti covorul perfect pentru dormitorul Dvs.: sfaturi practice si tendinte

Cum sa alegeti covorul perfect pentru dormitorul Dvs.: sfaturi practice si tendinte

Podeaua dormitorului Dvs. este extrem de importanta pentru a crea confortul necesar in camera. Podeaua este ultimul lucru pe care il ating picioarele Dvs. chiar inainte de a dormi si primul lucru pe care il vor simti dimineata cand va  ridicati din patul Dvs. cald.

Prin urmare, alegerea unui covor  pentru dormitor trebuie sa fie in concordanta cu o serie de cerinte, precum materialul potrivit, dimensiunea si nu in ultimul rand – valoarea estetica. Tot efortul merita pentru ca a avea un covor in dormitor ofera o serie de beneficii.

 

De ce un dormitor cu covor este mai confortabil si mai linistit

Unul dintre beneficiile de a avea un covor in dormitorul Dvs.  este ca poate izola spatiul impotriva zgomotului nedorit. Cu cat covorul este mai gros, cu atat mai putin sunet va fi transmis de la un etaj la altul, iar acest lucru va va oferi cu siguranta liniste sufleteasca. In plus, creeaza o senzatie de moliciune, ceea ce il face foarte potrivit pentru camera in care doriti sa va odihniti complet.

Unul dintre cele mai rele sentimente este sa te dai jos dintr-un pat cald intr-o dimineata rece de iarna si sa iti inghete instantaneu picioarele pe podeaua rece. Cu covorul, nu trebuie sa va faceti niciodata griji pentru asta. Va fi intotdeauna cald si moale si va face trezirea o experienta placuta.


Ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara

Atunci cand alegeti un covor pentru dormitorul Dvs., este bine sa tineti cont de cateva dintre caracteristicile acestuia la care sa fiti atenti inainte de achizitionare. Alegerea materialului este de cea mai mare importanta pentru a asigura un somn sanatos. Covoarele lungi, de exemplu, nu sunt deosebit de potrivite pentru aceasta camera, deoarece ar putea prinde praful si alti alergeni. Optati pentru materiale mai naturale precum lana, iuta sau bumbacul. Covorul din dormitorul Dvs. poate fi realizat si din materiale precum nailon, acril sau poliester, ceea ce il va face mai rezistent la uzura si usor de intretinut si curatat.

Luati in considerare intotdeauna textura mai intai si cautați culori neutre care sa nu atraga atentia. Astfel, covorul va juca un rol complementar cu interiorul dormitorului Dvs..

Desi este esential sa obtineti un covor care sa completeze decorul camerei, nu trebuie sa uitati de conditiile existente ale camerei. De exemplu, daca primeste lumina directa a soarelui si covorul Dvs.este expus la lumina soarelui toata ziua, luati in considerare alegerea unui model cu rezistenta ridicata la UV, cum ar fi olefina. In caz contrar, culorile sale se vor estompa in timp.

Un alt detaliu important este calitatea acestuia. Daca densitatea fibrelor este scazuta, inseamna ca nu va rezista la accidente, varsari si pete. Tesaturile dense se caracterizeaza printr-o rezistenta mai mare si o manopera mai buna, ceea ce are ca rezultat, de obicei, o durabilitate mai buna a covorului.

Sa facem  o achizitie rezonabila si profitabila

Inainte de a va indragosti de modelul perfect de pe site-ul nostru  va recomandam sa incepeti cu bugetul Dvs. Alocati-va fondurile de achizitie corect, determinand mai intai exact cate covoare sau traverse  doriti sa aveti in dormitorul dvs. Asa este - adesea aranjarea mobilierului in camera inseamna mai multe zone de acoperit. Acesta poate fi spatiul din fata si de pe ambele parti ale patului, daca este situat central. Pentru a face acest lucru, masurati spatiile pe care doriti sa le acoperiti. Daca aveti dulapuri joase, asigurati-va ca usile sau sertarele acestora se vor putea deschide liber daca puneti un covor in fata lor.

Nu va faceți griji pentru livrare. Va fi un compliment din partea noastra daca comanda Dvs. depaseste 120 RON.

Cum schimba covorul interiorul dormitorului

Alegerea unui covor pentru dormitor nu se refera doar la caracter practic. Doriti ,totusi, sa asigurati confort estetic. In acest sens, daca nu aveti de gand sa schimbati des  interiorul camerei, pariati pe clasice si alegeti un model intr-un stil mai neutru.Si, de asemenea, unul care completeaza mobilierul dvs. actual.

Dar daca sunteti totusi adeptul schimbarilor si pentru Dvs. covorul nu este doar o pardoseala, puteti actiona mai indraznet si improspatati dormitorul cu extravaganta si armonie de culori. Adesea, atunci cand mobilierul de dormitor este mai simplu accesoriile sunt cele care dau viata si atmosfera creativa incaperii.

Alegerea unui covor pentru dormitor nu este o sarcina usoara, deoarece trebuie sa tineti cont de o serie de factori, atat ai camerei in sine, cat si a preferintelor Dvs.personale. Importanta este si intretinerea acestuia, care este in mare masura determinata de tipul de material si de modul in care este utilizat. Luati in considerare acest lucru atunci cand luati o decizie, astfel incat sa nu deveniti sclavul bunurilor Dvs.. La urma urmei, ei trebuie sa va serveasca si sa va faca ziua sa zambeasca, iar noi cei de la Vellea Home va vom oferi varietatea necesara si serviciu de calitate.

Pentru ca alegerea Dvs. este misiunea noastra.



Follow us