Cum sa cream camera de dormit perfecta? | Vellea Home

 2019-07-24

Cum sa cream camera de dormit perfecta?

Dormitorul este camera in care impartasim cele mai frumoase momente cu familia. Sa trezim persoana iubita cu un mic dejun romantic sau sa adormim inainte de sfarsitul basmului. Aceste momente minunate raman pentru totdeauna in inimile noastre.

Mobilarea dormitorului impreuna este inca un moment pe care il puteti impartasi cu familia. Iata cateva sfaturi, care va vor ajuta sa creati o camera de dormit perfecta.

Alegerea mobilierului depinde in mare masura de spatiul de care dispuneti. Dimensiunile camerei ne obliga sa fim mai creativi. Camerele mai mici necesita mai multa lumina si un pat practic. Printre sugestiile noastre, puteti gasi o solutie pentru fiecare provocare. Daca spatiul dvs este limitat va recomandam Pat rabatabil de perete Delоni, care combina spatiu de dormit, dulap si birou. Asa veti combina placutul cu utilul dar veti pastra si spatiu in camera. Profitati de locul ramas sub dormitor pentru a depozita diferite obiecte. Sertare convenabile pentru uz frecvent sau mecanismul de ridicare – alegerea este in intregime a dvs.

La mobilarea camerei copiilor puteti alege pat de cоlt, care va il va proteja de peretele rece sau pat prista cu ladа unde aveti loc pentru toate pernele, paturile, lenjeria de pat sau tot ceea ce considerati dvs. Pentru elevi avem minunate sеturi de dormitor si pаturi cu rafturi deschise si sertare.

Alegerea culorii si materialelor depinde in intregime de preferintele dvs. Exprimati-va stilul in piele rosie sau un model mai diferit. Pentru romantici avem o varietate de suprafete textile delicate, iar pentru clasici – o paleta de nuate din lemn. Dupa alegera mobilierului perfect, este timpul sa alegeti detaliile care sa completeze sentimentul de confort.

Bucurati-va de ideile noastre proaspete pentru dormitor!

Pariati pe perdele daca doriti sa creati un sentiment mai fabulous in camera. Usoare si putin transparente atenueaza lumina soarelui pe timpul zilei si va permit sa va bucurati de vederea prin fereastra. Materialele mai grele si mai groase vor crea spatiul confidential necesar pentru cina romantica. Perdelele pot izola camera de zgomotele externe neplacute, iar varietatea de materiale este un avantaj nepretuit. In functie de material si culoare, puteti schimba si temperatura camerei. Alegeti lungimea potrivita! Daca aveti destula inaltime o puteti aseza la 20 de centimetri deasupra ferestrei. Dar daca aveti o casa standard cu inaltimea modesta de 280 cm, pentru a evidentia inaltimea camerei trebuie sa le montati de tavan. Pana unde sa ajunga perdeaua? Standardul este o distanta de 3cm. intre perdea si podea. Daca sunteti fan vintage, fiti curajosi si lasati cel putin 20 cm din perdea sa atarne peste podea.

Daca tot suntem la subiectul lumina trebuie sa fiti atenti la lampi. Cand vorbim de lumina artificiala in dormitor, este important sa anticipam si acele momente inainte de a adormi, cand ne bucuram de cartea preferata sau cand avem nevoie de o atmosfera mai romantica. Pentru iluminarea principala in camera utilizati intrerupatoare dimmer, dar nu uitati si de lampile de noapte de langa pat.

Covorul din camera va crea un sentiment de imbratisare confortabila. Exista trei strategii principale pentru a pune covorul la locul potrivit. Primul mod este de a pune tot mobilierul peste el. Pentru ca aspectul general sa arate bine, lasati o distanta de la perete de cel putin 30-40 cm. A doua optiune este ca doar o parte din mobilier sa fie asezate pe covor. Pentru ca aceasta combinatie sa arate bine trebuie respectata o singura regula – picioarele din fata ale dormitorului sa fie asezate peste covor. Puteti aplica acest lucru si in alte camera insa retineti – mereu partea din fata. A treia strategie este de a separa complet covorul de mobilier. In dormitor puteti amplasa covorul in fata patului sau sa folositi doua covoare pe ambele parti.

Patul In dormitor este in centrul atentiei, asa ca nu ignorati alegerea cuverturei. Pentru a oferi echilibru si balans in camera este mai bine sa o combinati cu perdelele. Acest lucru nu inseamna sa neglijati cearsafurile pentru ca toata lumea are dimineti in care intarzie undeva. Alegeti culori proaspete pentru a dormi intodeauna cu zambetul pe fata.

Nu uitati sa aduceti si haos cu o patura frumoasa, aruncata fara griji in dormitor.

Gata! Dormitor nou fericit si create amintiri de neuitat.

 

 

Follow us