Cum sa dam caracter bucatariei cu ajutorul accesoriilor potrivite | Vellea Home

 2023-04-19

Cum sa dam caracter bucatariei cu ajutorul accesoriilor potrivite

Fiecare interior capаtа caracterul sаu complet personalizat, numai dupa ce este amenajat cu accesoriile potrivite. Ele sunt sufletul oricarui spatiu si reprezinta amprenta caracteristica a celor care le folosesc. Fiind principalul nucleu functional al fiecarei case, bucataria isi are intotdeauna rolul principal intr-un loc care reflecta cel mai bine viata si preferintele proprietarilor sai.Nu exista o reteta pentru cea mai buna bucatarie, desigur.Fie ca va fi noua, ultra-moderna si curata, fie intr-un stil retro si cu aroma de condimente si mancare delicioasa, bucataria poate fi mereu la zi si frumoasa, atata timp cat alegem decorul potrivit pentru ea, care, pe langa faptul ca creeaza o senzatie de confort, este condimentul, care este necesar pentru a-l face sa para complet finisat.

ALEGETI ACCESORIILE PENTRU DEPOZITARE

Vom incepe cu una dintre cele mai importante categorii in selectia de accesorii de bucatarie si anume produse de depozitare. Cu cat le alegem mai bine numarul, aspectul si dimensiunea, in functie de ceea ce ne place sa gatim cel mai des, cu atat bucataria noastra va fi mai frumoasa, confortabila si organizata. Borcanele de sticla au revenit de mult pe scena modei si le putem gasi pe numeroase site-uri de bricolaj care le folosesc ca element principal in decorarea spatiilor de bucatarie si a zonelor de luat masa. Avantajul borcanelor de sticla este ca putem vedea cu usurinta ce si cat de mult este continutul lor, iar faptul ca sunt usor de reciclat si nu polueaza mediul inconjurator face ca utilizarea lor sa fie din ce in ce mai populara.

Nici cutiile de depozitare nu trebuie subestimate. Chiar daca aveti suficiente dulapuri de bucatarie si considerati ca utilizarea lor este inutila, acestea pot „aduna” produsele care raman mereu „in aer liber” dintr-un motiv sau altul. De asemenea, sunt usor de purtat si pot fi un plus minunat pentru masa dvs. de sufragerie, deoarece tendinta este de a combina diferite functii.

 

PAHARELE ATRACTIVE SE POTRIVESC PENTRU ORICE INTERIOR – CONVINGETI-VA SINGURI

Trecand la consumul de produse, de data aceasta ne vom opri asupra alegerii paharelor potrivite. Oricat de incredibil suna, paharele sunt unul dintre cele mai folosite accesorii, intrucat isi gasesc aplicatia atat in ​​locurile in care prepararea alimentelor este ridicata pe un piedestal, cat si in bucatarii, unde servesc ca un plus frumos pentru interior.Fiecare dintre noi are o cana preferata pentru cafea sau ceai. Alegerea aici este destul de mare si depinde de caracter si buget. Cana poate fi speciala lucrata manual sau parte dintr-un set - o conditie prealabila pentru a va imparti cafeaua cu altcineva.

 

Paharele pentru apa si bauturi racoritoare s-au schimbat destul de mult in ultimii ani. Modele extrem de atractive si avangardiste sunt acum disponibile pe piata la preturi accesibile pentru a oferi fiecarei mese un aspect luxos si festiv

SI DA, TAVILE NU SUNT DE MODA VECHE

Tablalele si tavile sunt o alta categorie suplimentara de accesorii la care nu se opreste toata lumea, din lipsa utilizarii lor urgente. Totusi, nu sunt de subestimat, deoarece in afara de facilitarea transferului de alimente si bauturi, prezinta intr-un mod inedit si mancarea pregatita (sau achizitionata) pentru petrecerea noastra de acasa sau chiar o cina improvizata in familie.

Tavile sunt acceptate si ca simbol al binecuvantarii si prosperitatii, deoarece din cele mai vechi timpuri, slujitorii caselor nobiliare au servit in ele diverse delicii culinare stapanilor lor. Tavile pot face si ele parte dintr-un aranjament cu o vaza sau un suport de lumanare frumos, astfel incat sa nu se amestece in „timpul liber”.

SA INVITAM ARTA IN BUCATARIE

Neconventionala, dar necesara, folosirea tablourilor potrivite in bucatarie poate cu adevarat diversifica mediul din ea si ne excita simturile pentru a consuma ceva placut si gustos. Tendinta este ca tabloul din bucatarie sa fie asociat cu o anumita bautura sau mancare.Natura statica este, de asemenea, o modalitate clasica de a decora un perete de bucatarie si de a privi imaginea in timp ce asteptati, de exemplu, cafeaua de dimineata. Cand bucataria este conectata la living, atunci putem alege pur si simplu o imagine abstracta care sa uneasca culorile din ambele camere si sa serveasca drept fereastra prin care sa ne dezvoltam imaginatia.

 

Indiferent daca bucataria Dvs. este mica sau mare, scumpa sau bugetara, utilizarea accesoriilor ne estompeaza adesea ideile despre spatiu si banii cheltuiti. O bucatarie bine intretinuta si amenajata, cu accesorii selectate corespunzator, este intotdeauna atractiva si primitoare, iar amenajarea acesteia nu este doar o sarcina bifata, ci un proces in care ideile sunt construite si pot continua pe tot parcursul ciclului sau de viata.

Follow us