Cum sa va alegeti PATUL DUBLU TAPITAT | Vellea Home

 2021-06-24

Cum sa va alegeti PATUL DUBLU TAPITAT

De aceea, inainte de a va decide asupra acestui pas serios in schimbarea mobilierului de acasa, trebuie sa va ganditi la unele lucruri. Primul este acela ca ne petrecem o destul de mare parte a vietii in pat. Dar, si mai important este faptul ca, acolo corpul si mintea noastra se odihnesc si acest timp este foarte pretios si necesar pentru a ne simti bine pe tot parcursul zilei. Iata de ce dormitorul nostru trebuie sa fie frumos si confortabil.

Atunci cand va alegeti patul tapitat, acordati atentie materialului si culorilor, deoarece acestea va vor oferi aceasta senzatie de neinlocuit de confort si individualitate. In portofoliul nostru divers veti gasi diferite oferte-de la materiale textile cu o suprafata catifelata la tesaturi mai naturale apropiate de in si bumbac. Spre deosebire de decorurile din lemn, unde culorile naturale sunt un efect cautat, tesaturile permit diverse imprimeuri cu motive florale sau geometrice, combinatii contrastante si multe altele. De asemenea, puteti gasi combinatii de culori interesante de paturi tapitate cu piele ecologica de inalta calitate. Printre sugestiile descrise mai jos, suntem siguri ca veti gasi patul cel mai potrivit pentru dumneavoastra si casa dumneavoastra si nu veti regreta. Dar, sa aflam putin mai multe despre ele.

Patul dublu Sonata

Patul Sonata - o solutie creative pentru oamenii care descopera inspitarie peste tot

Daca sunteti in cautarea unui pat care sa schimbe senzatia generala a camerei, atunci acesta este Sonata. Cu culoarea sa proaspata si calda, va crea o dispozitie insorita si mult confort. Tesatura este moale la atingere iar forma interesanta a tabliei confera individualitate si confort. Puteti folosi o saltea cu o fata sau cu 2 fete cu dimensiunile 160/200 cm, precum si un mecanism de ridicare a saltelei.

Este, de asemenea, o chestiune de gust personal cu ce culori veti combina patul Sonata. Daca preferati mobilier mai elegant si mai curat, pariati pe un covor, perdele si cuvertura gri. Si daca va plac combinatiile contrastante, atunci alegeti o culoare rece, cum ar fi albastru, verde si, de ce nu, violet.

Patul dublu Maskoni

Patul care va va schimba perceptia asupra somnului si confortului de calitate

Patul dublu Maskoni este o solutie practica care include doua saltele separate.Complet tapitat cu material textil de inalta calitate de culoare antracit, Maskoni va crea un sentiment de clasa si stil in dormitor.Patul este mai inalt decat un pat standard obisnuit, ceea ce il face extrem de confortabil cand te ridici si te culci. Impresionant la exterior, impresionant la interior cu o constructie stabila si saltele cu arcuri pocket. Cu Maskoni, impartasirea unui vis cu persoana iubita va fi si mai placuta, deoarece saltelele individuale cu doua fete va vor oferi spatiul personal necesar si sentimentul individual. Daca preferati un interior mai neutru, puteti alege un textil alb clasic pentru a-I oferi si mai multa stralucire. Dar puteti intotdeauna adauga accente mai caracteristice in culori precum mustar, lavanda sau verde turcoaz.

Patul dublu Diora

Diora - creat pentru a aduce o dispozitie romantica si multa delicatete pe tot parcursul noptii

Diora este patul pentru toti cei carora le place sa fie diferiti, pentru oricine prefera sa poarte ochelari roz chiar si cu ochii inchisi. Diora este patul captusit cu tesatura in nuanta roz pastel iar interiorul poate fi combinat cu mobilier si accesorii in auriu, argintiu, alb, bej, maro, precum si in toate nuantele pastelate de culori calde. Tablia patului este un detaliu minunat care adauga inca si mai multa clasa oricarei camere rezervate pentru relaxare. Iar picioarele din lemn masiv natural sunt o completare excelenta pentru designul general al patului spatios. Dormitorul Diora va va aduce un sentiment de armonie si liniste.

Patul dublu Novara Gold

Novara Gold are propria stralucire si frumusete - o adevarata bijuterie pentru casa

Acest pat este tapitat cu piele ecologica de inalta calitate, o combinatie de auriu si negru. Atat materialele cat si culorile in care este realizat dau senzatia unui produs de inalta clasa, aristocratic si masiv. Este potrivit atat pentru saltele cu o fata cat si pentru saltele cu 2 fete cu dimensiunile 160/200 si se poate utiliza si un mecanism de ridicare pentru saltea. Pielea ecologica a patului tapitat este placuta la atingere, rezistenta la uzura si se curate usor si rapid.

Chiar daca la prima vedere arata a fi pretentios, poate fi combinat perfect cu mobilier usor mai neutru sau accesorii. Albul, bejul si maro deschis sunt culorile potrivite pentru covor, perdele groase, dulapuri, rame de oglinzi si materiale textile suplimentare.

In categoria noastra “Paturi tapitate” veti gasi o mare varietate de culori, tesaturi, dimensiuni si forme. Noi intelegem dorintele omului modern si stim ca fiecare are un gust diferit pentru mobilier - de la solutii interioare neutre si discrete, la forme si tesaturi extravagante. Oricare ar fi conceptia dumneavoastra despre stil, la noi veti gasi patul tapitat perfect.

Follow us