SA NE IMPROSPATAM BUCATARIA CU ACCESORII POTRIVITE | Vellea Home

 2022-07-18

SA NE IMPROSPATAM BUCATARIA CU ACCESORII POTRIVITE

V-ati dorit vreodata sa schimbati complet o camera, dar fara a fi nevoie sa schimbati tot mobilierul?

O bucatarie, de exemplu, este de obicei o investitie pe termen lung. Prin urmare, inlocuirea regulata a mobilierului nu poate fi o prioritate. Puteti adauga un nou bufet sau comoda, sa vopsiti peretii si, in general, sa va opriti acolo.

Nu va descurajati! Bucataria isi poate schimba aspectul chiar si fara modificari generale interioare. Solutia consta in accesorii de bucatarie potrivite si elegante.

Incercati!

Sa incepem cu mancarea!

Cutite, furculite, linguri si tot felul de ustensile de bucatarie pentru gatit va vor oferi nu numai confort, ci si o schimbare in interior. Aranjati-le in suporturi elegante langa zona de preparare a alimentelor. Pentru ca intotdeauna este mai placut sa gatesti intr-un mediu placut. Nu credeti?

Arta si creativitatea,de asemenea, si-ar putea gasi un loc in bucataria Dvs.

Aceasta este una dintre tendintele de interior din ultimii ani. Din ce in ce mai multe obiecte de arta gasesc aplicatie in viata noastra de zi cu zi. Accesoriile de bucatarie nu fac exceptie.

Dupa cum stiti, poza nu este doar intr-o rama. Poate fi si in farfurie, tava, ceainic si chiar in cutiile colorate de condimente. Tavile si tocatoarele de taiat au , de mult timp , nu doar functii practice. Sunt un cadou obisnuit pentru casa, cu un aspect si un mesaj care va vor face sa zambiti.

Specialistii ne sfatuiesc sa ne inconjuram cu mai multe obiecte si lucruri care ne creeaza o stare de dispozitie buna. Acest lucru este valabil mai ales pentru bucatarie. Ei bine, acesta este locul unde ar trebui sa gatim cu dragoste si sa asezonam cu fericire!

Obiecte creative pentru depozitare

Uneori, dulapurile de bucatarie nu sunt potrivite pentru depozitarea tuturor lucrurilor. De exemplu, punem fructe si legume fie in frigider, fie pe un raft.

O idee buna in aceasta privinta sunt laditele de lemn. Acestea pot fi amplasate deasupra dulapurilor superioare de bucatarie. O alta optiune este sa le stivuiti una peste alta. Sunt extrem de convenabile pentru depozitarea fructelor, legumelor, nucilor, ierburilor, hranei pentru animale de companie si multe altele. In plus, sunt mobile si isi pot schimba locul in mod constant. Ati adus doua-trei borcane din pivnita, ladita de lemn le va depozita pentru confortul Dvs.

Pe langa acestea, alte obiecte creative de depozitare pot fi borcane mari, cutii pentru alimente uscate, boluri de portelan cu si fara capac, cosuri etc.

Textilul ca accesoriu la moda

Aici puteti paria pe standuri si suporturi interesante. Imprimeurile artistice si culorile proaspete vor sparge atmosfera. Acestea pot fi, de asemenea, manere, sorturi si prosoape de bucatarie.

Acordati atentie si la masa din bucatarie. Aici puteti varia adesea prin inlocuirea fetei de masa cu un napron. Acest lucru va schimba, cu siguranta, aspectul interiorului. Un covoras de bucatarie in fata dulapurilor ar putea deveni, de asemenea, un accent elegant.

Serviciul de masa

Adesea, alegerea serviciului de luat masa este determinata de considerente practice. Se acorda atentie numarului si dimensiunii veselei.

In gospodaria bulgara avem un set pentru uz zilnic si un set pentru ocazii speciale. Este de inteles, dar amintiti-va ca fiecare zi este speciala. Creati-va o dispozitie buna mancand dintr-un serviciu elegant si de calitate! Si de ce nu, acesta sa nu se schimbe in fiecare sezon. De asemenea, nu trebuie neaparat sa faca parte dintr-un singur set. Este de preferat o varietate de modele si culori diferite.

Acordati atentie si paharelor. Nu sunt doar pentru bauturi. In ele se servesc tot mai multe deserturi. Gazdele curajoase va pot oferi chiar si supa sau salata intr-un pahar suficient de mare. Prin urmare, pariati pe portelanul de arta creativa pentru a va impresiona oaspetii.

Lumina dezvaluie detaliile

Ca de final, va vom trimite cateva oferte speciale pentru improspatarea bucatariei. Acestea sunt corpurile de iluminat. Interesant este ca si veiozele pot face parte din aceasta incapere. Luati in considerare ,de asemenea, si peretii. Pot deveni un loc convenabil pentru agatarea diverselor ustensile de gatit. Bucatariile mici reprezinta o mare provocare in acest sens.

Sfatul nostru este sa nu exagerati cu accesoriile, ci sa le alegeti cu grija. Stilul personal determina fiecare alegere. Daca dulapurile de bucatarie sunt in culori mai neutre, puteti miza pe accesorii de bucatarie mai colorate. Si invers.

Luati in considerare si verdeturile in ghivece. In acest fel, veti crea si o mica gradina acasa si va veti bucura si de mancare sanatoasa. Si totul verde si parfumat aduce prospetime si stare buna de dispozitie.

Cautati mai multe idei noi si interesante si sfaturi actuale pentru a va mobila casa?

Consultati si celelalte articole de pe blogul nostru aici!

Follow us